River Camping Bled

Pozdravljeni v River Camping Bled!

Kamp v srcu Julijskih Alp

Prvi sončni žarki posijejo na zeleno livado, ki jo obkroža reka Sava in v njej uzrem zeleno srce! Ptičji kriki prebujajo zaspance in jim na obraze rišejo nasmehe počitniških dni. Pri reki si zadnji ribič in prvi kajakaš izmenjata pozdrav. Pogled potuje na mogočni Stol, najvišji vrh Karavank. Jutri ga obiščemo! Danes pa s kolesom na izlet. Otroci bodo imeli čas za zabavo na igrišču in kolesarskem poligonu še vse popoldne. Zvečer zakurimo ogenj in se spomnimo, kako okusna je pečena koruza. Pozdravljeni v River Camping Bled!

DRUŽINSKA ZABAVA V OBJEMU ALP

DRUŽINSKA ZABAVA V OBJEMU ALP

Reka Sava, bazen, otroško igrišče, kolesarski poligon, snack bar in še več.

MIR BLIZU BLEDA

MIR BLIZU BLEDA

Samo 2 km do Blejskega jezera

NAJBOLJŠA LOKACIJA ZA RAZISKOVALCE

NAJBOLJŠA LOKACIJA ZA RAZISKOVALCE

1,5 km od avtoceste, 35 km od letališča

River camping Bled nastanitve

River camping Bled nastanitve

Kampiranje v srcu, bivanje v sozvočju z naravo

Samo lučaj od slikovitega Blejskega jezera z mestom Bled na čelu vam naš družinsko vodeni kamp s svojo edinstveno lokacijo nudi bivanje na najvišji ravni. Popoln oddih v neokrnjeni naravi, na zelenem polotoku, ki ga obkroži reka Sava. Izbirate lahko med velikimi parcelami in nadstandardnimi alpskimi hišicami. Ne pozabite - narava v River Camping Bled je še precej bližje, kot se zdi!

VEČ KOT KAMPIRANJE

VEČ KOT KAMPIRANJE

Razburljive kamping vsebine. Za vsakogar nekaj.

Zabava v bazenu ali skok v osvežujočo reko Savo. Lokalne dobrote na mini tržnici v kampu ali branje najljubše knjige na prodnati plaži v senci borovcev. Spodbujanje  vaših malih junakov na tematskih igralih in kolesarko tekmovanje na pumptracku. Večerni sprehod po poteh okoli kampa in peka koruze na rečnem nabrežju. Naj bo vsak dan v kampu čudovit!

Aktivnosti na BLEDU IN V OKOLICI

Aktivnosti na BLEDU IN V OKOLICI

Prebudite naravo v vas!

Kamp je odlična izhodiščna točka za vse raziskovalce. Spust s kajakom ali raftom se začne na reki Savi, ki v velikem loku obkroži kamp. Zajahajte e-kolo in se zapeljite v alpsko dolino Radovne, v kratkem sprehodu je dosegljiv Bled. Številne poti ob kampu vas bodo vodile v raziskovanje prelepe narave, vasic in tradicionalnih dogodkov v bližnji okolici. Vse najboljše poti se začnejo v River Camping Bled!